2019-06-21

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

2018-2019 ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU

DERS KAYITLARI

• Yaz Okulu Kayıtları 24/06/2019 – 28/06/2019 tarihleri arasında ogr.nku.edu.tr adresi üzerinden 09:00 ile 17:30 saatleri arasında yapılacaktır.
  • Öğrenciler 3 derse kayıt yaptırılabilecektir. (Üniversitemiz Öğrencileri, içinde bulunulan eğitim-öğretim yılının ders kaydı yaptırmadığı yarıyılına ait dersler için yaz okullarına ders kaydı yaptıramaz.)
  • Öğrenciler, 24/06/2019 – 28/06/2019 tarihleri ogr.nku.edu.tr adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifre bilgileri ile giriş yaparak, yaz okulunda almak istediği derslerin seçimini yapacaklardır.
  • Her bir seçilen dersin karşısında o ders için yatırılması gereken ücret bilgisi gelecek ve toplam ücret oluşacaktır. Alınacak dersler seçildikten sonra “Seçimleri Kaydet” işlemi yapılacak ve ödenecek toplam tutar oluşacaktır. Yaz okulu öğrenim ücreti Halk bankası veya Vakıfbank ATM’ lerinden veya internet şubelerinden öğrenci numarası ile ödenebilecektir.
  • Ders seçimi yapan ve ücretini yatıran öğrencilerin yaz okulu ders kayıtları tamamlanmış olacaktır. Öğrencilerin kayıt formlarının bir çıktısını alıp, imzalayarak 01 Temmuz 2019 tarihinde dersin verildiği fakülte/yüksekokulun öğrenci işleri bürolarına teslim etmeleri gerekmektedir.
  • Yaz okulu kayıtları sonunda açılan derslerin listesi 29 Haziran 2019 tarihinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı web sitesinde ilan edilecektir.
  • AÇILAMAYAN DERSLERDEN, AÇILAN DERSLERE GEÇİŞ İMKANI 01/07/2019 ile 02/07/2019 tarihlerinde VERİLECEKTİR.
  • Açılamayan derslere ait ücretin iade işlemi için 05/07/2019 tarihine kadar dilekçe, ders kayıt formu ve yatırılan ücretlerin dekontu ile birlikte ilgili okula müracaat edilecektir. Dilekçe vermeyen öğrencinin Yaz Okulu Ders Ücreti iadesi yapılamayacaktır. Dilekçede mutlaka kendi adınıza açılan hesabın IBAN numarası olmalıdır.