2024-05-15

2024 Potansiyel Mezun Çalışmaları Konferansı

Daire Başkanlığımız koordinatörlüğünde, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında görevli Uzm. Yrd. H. Alptekin TOPRAK tarafından ‘’2024 Potansiyel Mezun Çalışmaları‘’ hakkında, Üniversitemizde eğitim gören mezun konumundaki son sınıf uluslararası öğrencilere ve uluslararası öğrenci koordinatörlerine bilgilendirme konferansı verildi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa, Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Doç. Dr. Harun GÖÇERLER, TÖMER Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI, Daire Başkanlığımızdan Şube Müdürü Resul DOĞRU, Şef Kadir Aytun ER, Şef Uğur BERKER, Bilgisayar İşletmeni Şükrü GÜLMEZ, Büro Personeli Öznur YILDIRIM, birimlerin ilgili uluslararası öğrenci koordinatörleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.