Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
2023-01-13

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölüm Başkanlığının Akreditasyon Başvuru Süreci (FEDEK) Hakkında Toplantı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölüm Başkanlığının Özdeğerlendirme Raporu (ÖDR) hazırlayarak FEDEK Lisans Programı Akreditasyon başvurusu yapması nedeniyle ilgili süreçte gerçekleştirilen çalışmaların ve planlanan konuların paylaşıldığı toplantı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Rıfat BİRCAN ve Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Matematik Bölümünü temsilen Doç. Dr. Erdoğan ŞEN, Fen Edebiyat Fakültesi Bölümlerinin Bölüm Başkan Yardımcıları ile Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanı ve Bilgi İşlem Daire Başkanı katılım sağladılar. Toplantıda FEDEK lisans programları akreditasyonu kapsamındaki ölçütler ile ilgili bilgi paylaşımı yapılarak görüş ve öneriler kayıt altına alındı.